nattään

Nu är det natti natt. Vill att helgen skall vara över så jag kan få komma tillbaka till Karlstad och lite lugnare tempo. VARFÖR skulle jag åka hem och jobba två dagar, VARFÖR?!
Skall få lussebullar av världens bästaste Josefin i morgon vilket är något att se fram emot =)

Hemhem

Nya Twilight filmen var en liten besvikelse. Fint sällskap och goda popcorn i alla fall. I morgon är det hemfärd till Strömstad.

Lättnad

Känslan efter tentaperiod är obeskrivlig. Dagens tenta gick helt OK. Johanna skall bjuda mig och några tjejer på middag ikväll. Skall bli underbart att bara sitta och koppla bort allt som har med tentor och plugg att göra! Imorgon är det back on track igen! Det tar vi då =)

Kugg

Läkemedelsräkningen failad ännu en gång. Två härliga slarvfel. En tung tenta i morgon och jag vill bara krypa ner under täcket i fosterställning och förvinna till detta är över.

Hard work work work

Kan inte lägga upp bild på rödsprängda trötta slitna issa ikväll. Satt i bibblan från kl 8:00 till 18:00. FAn inte kul alltså. Imorgon är det omtenta i läkemedelsräkning och onsdag är det äntligen dags för kära underbara mikrobiologi tentan. HEJ OCH HÅ! Nu skall jag äntligen få läsna något annat - Twilight <3
PUSS!

Lunch paus

I biblioteket. I princip själv. Alltd väldigt öde på helgerna vilker jag älskar. Sitter och skalar ett ägg till min ofantligt härlliga lunch. Vågar inte ta någon bild på mig och mitt ägg för jag har en läskig kille några bord bakom mig som har RÄTT så bra sikt på min computah, min rygg, mitt ägg och mina leverpastejknäckisar.

Ett hett tips, Saffransgifflar. Köpte ett paket igår av ren nyfikenhet, till att ha idag, smakade på en igår och slängde sedan paketet. JÄVLIGT goda. Starkt av mig att slänga dem med tanke på hur goda dem var. Så jobbar jag =)

LÖFTEN

Tre nya löften till mig själv
*Aldrig tvätta vitt med rosa/rött.
*Aldrig mer äta något med gluten i och i såna fall någgrant överväga om det är värt.
*Passa på att måla roliga naglar innan jag blir leg. sjuksköterksa


mmh Fräsch

Finnen Isabelle Johansson. Gött när stressiga tentaperioder blandas med lite andra fina faktorer. Känner mig fräsch helt henkelt. Är det bara jag?

HÄJE

Bästaste med att plugga hemma och inte i bibblan är att man kan ha på sig myskläder hela dagen!
Angående gårdagens natt tävling - det gick töppen bra. Ligger trea i serien endast 1min efter ledaren. Peppar redan till nästa tävling.
Nu - åter till läsning om herpes, jävligt äckligt virus egentligen.

Kylklampen!

Första tävlingen i serien av nio tävlingar börjar idag. Ikväll är det jag, Min käre kompass (Stig), min lampa (lillemor), kartan och älgarna ute i skogen! Nervös!

Polkagris

Kunde ej hålla mig härifrån. Sitter varje liten minut jag bara kan till att mata bakterier, virus och smitta. Blir tokig. De är så förbannat mycket att lära sig på så ännu mer förbannat kort tid. Tur att det finns polkagris glass, söta snälla vänner och uno tuneringar med classe som alltid vinns utav mig =)

pluggbubbla

försvinner in i en plugg värld nu så jag får ta ett uppbehåll från blöggen. tillbaka om en vecka när alla tentor är satta.

Måndag

Har sånadär härligt uppiggande föreläsningar idag om döden,  mmh.
Söte klara fyller år idag. Grattis till henne! puss

Söndag+bibbla = sant


Nu är det plugg race fram till kl fyra då bibblan stänger. Kan inte bli roligare söndag än såhär!

FREEEDAAAAG

COOL
COOLARE
Mina ben kommer vara skakiga hela dagen. Var med och körde backintervaller i en skidbacke i morse. Precis lika jobbigt som det låter och lite till. Gött med lite spykänsla som start på dagen!
Idag kära vänner är det äntligen idol och myspys kväll =)

PLUGGAärMYS

Efter en heldag i bibblan har jag nu precis varit ute och sprungit som en gud. Ätit pannkaker två gånger och min mage har fått ta smällen. Vet inte om det är optimalt att jag värmer på ärtsoppa till kvällsmat nu dock.

Intagit tv soffan hos Miche

Bonde Bonde på tv!

Tjuren

Idag kör jag tjuren (därav hornen)
Skall klargöra en viktig sak som ibland glöms bort. Det är OK att börja lyssna på julmysig så fort IKEA har börjat med julstöket! Det är sant! så älskade Purret, det är bara att sätta igång så mycket du vill.

godkväll

Men godkväll. En köpp chai, julmusik, en glad lite bajsenödig issa. Pluggandet flyter på.. känner inte att jag har så mycket liv utöver plugg, mat och träning men julmusiken livar upp förstår ni.

Redo för natt orienteringsträning!

tjihu!

BLÄ MMÖRKER

Gav mig ut för att springa en runda runt ett spår här i närheten. Vände efter några steg bara. Fan vad rädd jag är för att ge mig ut när det är helt öde och mörkt. Får typ gå med i en löparklubb så jag slipper springa själv.

Heldag på biblioteket

Nu börjar två veckor med galet mycket plugg. Skall tillbringa dagen i bibblan. Ber till gud att min litteratur når vägen till min brevlåda idag.

puss puss puss

In i duschen och hopp i sängen! jag måste sova! åh vad jag älskar att sova!

Mot gymmet

Bästaste är att jag alltid har gymmet för mig själv på mornarna, muah!

Lab

Tänkte bara ge er ett godnatt för jag orkar inte skriva, och en bild får ni definitivt inte efter att jag nu har klämt massa porer. Börjar man så går det inte att stoppa.
Har labbat idag i skolan, odlat bakterier från lite här och var. Skall bi sjukt kul och titta på detta i mikroskåp i morgon. Kommer säkert bli helt fanatisk vad gäller att tvätta händer noga efter detta!
Nattinatt!

I skolan

Här sitter jag breved en svettig kille. Det lukar iaf svett.. så det måste vara han. I och för sig så har jag ingen deo men det kan omöjligt vara jag?
Skall strax ha handleding i omvårdnad vilket jag tycker är aningen meningslöst att gå på... Liknar mer gruppterapi än handledning. Jag vet inte! Inte vet jag!
puss

Natt OL

Lamapan är färdig laddad och jag taggar inför natt orientering med en avvo macka och en köpp te.

jag luktar mums

Jag luktar blodpudding. Har stekt en matlåda till idag såhär på morgon kvisten. Det finns inget jag är så dålig på att laga som blodpudding. Kan laga VADSOMHELST men inte denna svåra avancerade pudding. Blir aldrig bra. Bränt, rött i mitten eftersom jag skär för tjocka skivor.

RSS 2.0