Imorgon skall jag till Thames

Nar jag skulle ata frukost i morse sa satte jag mig brevid en tjej sam sag ratt trevlig ut. Melany hette hon och var ifran Tyskland. Vi blev ratt tajta med en gang och vi bestamde att vi skulle ga pa bio kl sex.

Det var ratt kackt att jag traffade pa henne for hon hjalpte mig att kopa buss biljett till Thames, som kommer bli min nya destination i morogn.

Bion var bra och efter den gick jag henke och erik och at hejda middag, For i morgon aker de till Rotorua.




godnatt

Issay har ringt polisen, hon har varit hos polisen, hon har ringt sjukhusen i auckland och hon har slosat bort en hel dag pa att vara orolig. Klockan 8 dyker Josefin upp som om ingenting hade hant. HEJ OCH HA. kul om det kunde finnas lite normalt folk har pa bygget.  Nu skall jag och lagga mig. I morgon skall jag planera resa harifran :)

Natti natt

Don't know what to do

Nar jag och Josse satte vara fotter i vart rum pa hostlet har i Auckland igar eftermiddag sa mottes vi av en instangd acklig lukt. I ena sangen satt tva aldre killar och bara tryckte och sag lite halv oggna ut. Oggna tyskar typ tankte jag och klacker kommentaren "Fan vad det luktar ackligt har". Jag var pavag flera ganger att saga typ "gud vilka slitna killar" men jag holl det inom mig for jag tankte att jag skall inte klaga hogt. Av ren nyfikenhet sa fragar jag killarn avar det ar ifran och den ena killen bara "sverige" TJOHO.

Igar var vi ute allihopa tillsammans... Valdigt roligt till en borjan. Henke fick senare reda pa att en valdigt nara familjemedlem hade gatt bort sa det var ratt jobbigt ett tag. Josse hade traffat en kille och hade gatt ivag till en annan bar men honom, erik gick hem och jag och henke gick till Burger King. Sedan gick vi tillbaka till Hostlet.

Klockan ar sju pa kvallen nu snart och Josse har fortfarande inte kommit hem. Det har varit en forjavlig dag och jag har grinat sonder inne pa toa. Fick tag pa bella efter ett tag sa vi har pratat ett bra tag nu och det kanns mycket battre nu. De pa hostlet sager att vi inte kan gora nagat.. Maste typ vanta innan det kan polisanmalas. Jag skall ga o prata med dem snart igen och hora vad de sager. Vid just detta tillfalle onskar jag att jag inte vore ensam och att mamma o pappa kom och gav mig en kram.


Sista dagen i Bay of Islands

Hej. Sista dagen har i Bay of Islands borjade med att jag gick upp vid sju och tranade. Jag ar faktiskt inte ensam om det for alla tranar har dygnet runt typ.

Nar jag kom tillbaka och vi skulle ata frukost sa var vart brod borta sa vi gick bort och kopte frallor pa ett Bakery. De har sjuuka mortotskakor pa alla bakery har! Purret, du hade dott!

 Vi gick ner pa stranden och forsokte pressa lite men det ar typ mer mulet an sol idag sa det slutade med att vi spelade UNO istallet. Josse fick redigt med stryk idag.

Om tre timmar kommer var buss som skall ta oss tillbaka. Ikvall skall vi ga ut och ata och sedan blir det kalas!

Kommer sakna Bay of Islands, for vi har haft der riktigt fint har. Nu skall vi ata lunch och om jag far bestamma, glass.

Cape Reinga

                            

                            

                            

                            

hej & ha. Idag har varit basta dagen evvaaahh. Eftersom vi inte fick simma bland delfinerna igar och eftersom vi inte red bland de vyerna vi trodde vi skulle fa se i forrgar sa bestamde jag och josefin oss for att ha valdigt laga forvantnlingar infor denna tur till Cape reinga.

Det var nog den vackraste plats jag nagonsin satt i verkligheten. Ni far se massa fina utsiktsbilder nar jag kommer hem for nu blir det bara bilder pa mig!

Efter cape reinga akte vi och sand surfade. Klattringen uppfor var sa sjukt jobbig och val uppe pa toppen sa angrade jag mig med en gang. ALDRIG att jag aker nedfor har! Men tillslut samlade jag anda mod till mig och gjorde det anda. Slutade med att jag akte tre ganger.  KuuuUUUuUuuUUl.

Efter det akte vi langs hela 90 mile beach med bussen. Det var fint, fast jag var sa trott sa jag somnade. hihi.

At fish and chips for forsta gangen i mitt liv och det var inte sa gott. Friterat overhuvudtaget ar bla, sa varfor jag skulle kopa det vet jag inte. Men jag foll for grupptrycket antar jag. Vi at ju asgod glass idag ocksa. Det varsta var min matsack som jag kopte pavag till cape reinga, en skink baguette, later ju huur gott som helst men i samma stund som jag oppnar den sa kommer en latt bris av majonas och nuddar mina nasborrar, WTF! helt oatligt. Dar forsvann min matsack ratt i soporna. Efter det har jag kant en latt bris av majonas hela dagen. Jag blir inte av med det, jag bara tanker pa det hela tiden, mardrom! pappa du ar nog den anda som forstar mig i detta dilemma.
Egentligen skulle vi aka hem idag men vi bestamde oss for att stanna till i morgon sa vi far lite tid pa stranden och bara ta de lugnt. Ser jag sjukt mycket fram emot.

Michelle - Vad skall du ha for nagat da?

Vice - har har du din  bikinibild och du maste ge mig en utforlig beskrivning om vart kines stallet ligger! det nya hostlet i Auckland heter Base, elelr tp ABC base.. det ar sakert det ni bodde pa! jattestort ar det. Ligger mitt i typ.

bay og islands

HalAAaAaa!

Ar i bay of islands nu och det ar sa sjuuuuukt fint har! Jag ar fortfarande helt overvaldigad. Traffade en jattesnall tjej vid namn Josefin redan pa bussen pavag hit och vi klicka direkt. Sa vi har hangt med varandra hela tiden.

ooooh jag sag precis att de har minneskortlasare pa denna datorn har sa da kan jag ju ladda upp bilder nu ocksa.. 

                               

                               

                               

                                

                               

                               

                               

                               

                               

Jag stortrivs iaf har och vadret ar underbart. Det tog sa lang tid att ladda upp bilderna sa jag hinner typ inte skriva mer... josse sitter o vantar pa mig ocksa sa jag far skriva mer i morgon om jag hinner! skall pa utflykt yill cape reinga i morgon (googla) sa vi ska upp vid sex pa morgonen sa ikvall skall vi ga o lagga oss tidigt. KRAM

Vulkanutflykt

Idag skulle jag och Erik ses nere vid hamnen kl tio for att senare ta en bat tur ut till en av oarna utanfor Auckland. Dyker den javeln upp? NEJ! tack for den! det roliga var att nar jag var pa vag ner sa visste jag att han inte skulle vara dar. Han skulle ut kvallen innan och som han roker pa ar det ju inte konstigt att han inte dok upp. stotte pa honom vid hostlet i eftermiddags nar jag skulle hamta min stora vaska och da var det riktigt som jag sa, att han hade festat ganska lange och ganska mycket. Och sa har han mage o fraga om jag vill spela UNO!? Aldrig att jag spelar UNO (for mitt uno ar heligt) med nagon som har sa lite respekt for mig att han skiter totalt i att dyka upp nar vi har bestamt att vi skall pa utflykt.

Men tro inte att jag deppa for detta, jag vantade bara tio minuter pa honom och sedan gick jag ivag till batarna sjalv. Framme pa on traffade jag en super snall tjej som hette Emely i fran Florida, sa vi tog en av vandringslederna tillsammans och hangde hela dagen. On var forresten jattevacker. Bade jag och Emely tankte inte pa att ta med bra skor sa medans alla gick runt med bra hiking skor sa snubblade vi runt med flip flops. Upp till Vulkanen tog det typ 1,5 h och solen bara stekte sa vi var ratt gott svettiga. Vagen tillbaka var helt underbar jamfort med ditvagen. Nar vi kom tillbaka skulle Emely med en buss nagonstanns uppe i northland, dit jag skall i morgon, och jag gick och kopte en bikini och ett par solglasogon som jag nog ar ensam om i hela varlden att tycka om.

Det nya hostlet ar valdigt mycket storre och valdigt mycket battre pa alla satt sa har kommer jag garanterat bo nar jag kommer tillbaka ifran tredagarsturen.

Kul med alla kommentarer, haha josse, gott o se att du haller fast vid ditt smeknamn =)


Lite bilder


Marco, Erik och jag pa melbourne flygplats


Albert park


Domain Park och tva timmars viktigt uno spel - (jag vann)




Idag har vi gatt, gatt och gatt typ hela dagen. Kanns som man har lite oversikt over stan nu efter att ha gatt runt i flera timmar. Gick till en sjukt mysig och stor park dar vi bara legat o gottat oss med UNO spel. Vi drog vid etttiden pa dagen och kom hem vid atta, for tjugo minuter sedan, sa jag ar bra trott nu. Mar mycket battre nu forovrigt. Bokade nytt Hostel forut ocksa som ja skall byta till i morgon.. For pa tisdag skall ja ju som sagt pa tredagars tur till bay of islands och bussen skulle plocka upp mig pa den gatan sa da var det ratt kackt o boka in sig pa hostlet dar. Tidigt Imorgon skall vi ta en battur till nan o med vulkaner. Kommer inte ihag vad on hette dock.


Auckland

Jag ar framme! kom igar klockan tva pa farmiddagen. Flygresan gick till en borjan valdigt bra... traffade en stortskon kille som hette marco ifr[n italien, han var samre pa engelska an jag sa vara konversationer maste latit ganska roligt. Overtalade honom till nagra pari UNO pa flygplatsen i Dubai och jag maste saga att han var riktigt bra.

Vi hamnade roligt nog pa samma rad i flygplanet ocksa med en kille imellan som var svensk och ocksa jakligt skon. Sa vi har spelat massor UNO och haft sa sjukt skoj, fram tills vi landade i Melbourne da ja borjade ma piss! spydde pa flyget ifran melbourne till auckland tva ganger! 

Var uppe tidigt i morse och gick ner till stan och bokade en tre dagars tur till bay of islands pa tisdag. Sa fram tills dess skall jag bara forsoka bli helt bra. Den svenska killensom jag hamnade brevid pa flyget, Erik foljde med till det hostlet jag skulle bo pa och bokade ocksa in tva natter.. sa nu ska vi ner pa stan och kika lite.   

frankfurt flygplats

hejhejhej. var uppe tidigt idag ovh at frukost som ingick pa hastlet. käka en nutella macka för digkajsa. har redan checkat in stora vaskan, egentligen väldigt mycket för tidigt men det gick bra efter lite telefonsamtal fran gubben i disken. Han fraga till o med om jag ville ha fönsterplats vilket jag absolut ville ha.

fran hastlet till flygplatsen hade jag typ inte klarat själv...fraga en kille och han fixade allt at mig...följde mig anda till taget ocksa, en far tacke. sedan prata jag lite med nindisk kille som följde mig till terminal 2... nu ar det 50 sekunder kvar pa internet tiden sa hejda  

Frankfurt

skulle vilja pilla ut tangenterna pa detta tangentbord för alla bokstäver sitter inte där de ska!
Flygresan gick bra, ingen ville sitta brevid mig men jag var glad ända. Hittade inte busstationen direkt när jag kom fram men jag skyller som alltid pa nagot och denna gangen sa var det alldeles far dalig skyltning.

Bussresan tog typ nastan tva timmar för vi skulle innom den stora flygplatsen som jag skall till i morgon.. blev lite skraj över att jag hade satt mig pa fel buss men jag stoppa i mig massa godis, sa blev jag lugn igen..där skojjade jag, det gjorde jag inte, men jag kunde ha gjort.  Bussen fortsatte sedan till Hauptbahnhof (centralstatinen) och där gick jag av. Uteliggare överallt! Sexshops överallt! MMMM skoj!

Kom in pa rätt gata men gick förbi Hostlet och gick en bit ner pa gatan där jag möttes av Sexshops överallt.. tvärvände, fragade en skum tant, fick hjälp, och gick tillbaka.  

Det är ju bara ajg än sü länge i mitt sex bädds rum! vart är alla mina kompisar som jag skulle skaffa?!
 
Imorgon drar jag nog ner pa stan och tittar och sedan tror jag att jag aker sa tidigt som möjligt till flygplatsen...

Nu skall jag lägga mig och läsa och sedan sova! =)


NU åker jag!

Om två timmar kommer mamma & hämtar mig, sedan åker vi till Göteborg och till flygplatsen. Jag försöker typ komma på om jag glömt att packa ner något eller inte men det ser rätt bra ut.. Nästa inlägg blir nog i Frankfurt =)


countdown Nya Zealand

ok, det är alltså fem dagar kvar sedan lyfter planet. Tänkte jag skulle ha denna bloggen som reseblogg så det är bara att klicka in er här som vanligt... Ikväll skall marran firas med räkor och semla.. hade jag fått välja hade jag bakat, men det var tydligen inte så populärt som en trött semla fraktad enda ifrån Uddevalla.




resfebeR? jag? NÄÄ!

Längtar typ mer efter att Vakna Med The Voice skall starta än att jag skall till NZ nästa vecka. (Tror jag börjar ana en liten krypande känsla av resfeber)


RSS 2.0